>> Το νέο smart forfour.


Το smart για τέσσερις.


>> έλα να οδηγήσεις

Θέλω προσφορά για:

Κιβώτιο *:

Αποστολή

Το smart για τέσσερις.

Η πόλη είναι γεμάτη δυνατότητες. Είναι ωραία να έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τα πάντα ανά τέσσερις. Το smart forfour παρουσιάζει έναν καινοτόμο σχεδιασμό αυτοκινήτου που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός τετραθέσιου. Κι ακριβώς αυτό είναι που το κάνει μοναδικό στην κατηγορία του.

 

Χάρη στις μικρές εξωτερικές διαστάσεις και την ευκινησία του, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για την πόλη. Με αξιοθαύμαστη χωρητικότητα για αποσκευές και χώρο για τέσσερις ενήλικες, το smart forfour είναι έτοιμο για όλα τα απρόοπτα που μπορεί να φέρει η καθημερινότητα.

 

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,2 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτές) 97 g/kmΟι καλές ιδέες εξελίσσονται: το smart forfour.
smart με την πρώτη ματιά, αλλά για τέσσερις. Ανακάλυψε το smart forfour.

Γραμμές εξοπλισμού.

smart forfour βασικό μοντέλο.
Έχει όλα όσα χρειάζονται στην πόλη: το βασικό μοντέλο του smart forfour εντυπωσιάζει σε μαύρο χρώμα με άσπρες λεπτομέρειες.

>> Μάθε περισσότερα

smart forfour passion.
Αεράτο και έντονα εκφραστικό: Το smart forfour passion διατίθεται σε δύο χρωματισμούς για το εσωτερικό του. Έχει όμως να προσφέρει πολύ περισσότερα.

>> Μάθε περισσότερα

smart forfour prime.
Με στυλ στην πόλη: Το smart forfour prime αποπνέει πολυτέλεια με τον υψηλής ποιότητας με το δερμάτινο εσωτερικό εξοπλισμό του και τις ζάντες αλουμινίου 5 διπλών ακτίνων.

>> Μάθε περισσότερα

smart forfour proxy.
Προοδευτικό, σπορτίφ, πρωτοποριακό. Με highlights όπως η πανοραμική ηλιοροφή, το πακέτο Cool & Audio και το πακέτο Sport, αλλά και τα λευκά-μπλε καθίσματα σε εμφάνιση δέρματος και ύφασμα, η γραμμή proxy αποπνέει ξεγνοιασιά.

>> Μάθε περισσότερα

smart4U


Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα "smart4U"
H Mercedes-Benz Ελλάς παρουσιάζει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ''smart4U'' και σε φέρνει γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σου smart. To ''smart4U'' αφορά σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition.

Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις το smart που επιθυμείς, με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σου εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης.

Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχεις τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

  1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
  2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή
  3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς


Με το πρόγραμμα “smart4U”, η υπηρεσία «προστασία δανείου» συμπεριλαμβάνεται στην μηνιαία δόση του δανείου σου ενώ όλες οι υπηρεσίες After Sales (Συμβόλαιο Συντήρησης, Ασφάλιση & Επέκταση Εγγύησης) μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στην χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, κατόπιν επιλογής σου, αναπροσαρμόζοντας την μηνιαία σου δόση.

Ειδικά για το smart electric edition, στη μηνιαία σου δόση συμπεριλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, το κόστος συμβολαίου συντήρησης excellent με τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Συντήρηση 3 χρόνων
  • Εγγύηση 3 χρόνων για Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Επέκταση Εγγύησης 1 χρόνου
*Διευκρινίζεται ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U, προσφέρεται σε συνεργασία με την FGA Bank.

Έλα να γίνουμε φίλοι...:)

Photo Gallery

Video Area