Σχεδίαση.

Χαρακτηριστικό smart: κλέβει την παράσταση.

Το πρόσωπο του smart forfour σε καλωσορίζει με ένα χαμόγελο: η μάσκα ψυγείου με κυψελοειδή δομή και με ενσωματωμένο λογότυπο smart υπογραμμίζει το look του εντυπωσιακού μπροστινού τμήματος. Οι προβολείς αλογόνου με εμφάνιση καθαρού κρυστάλλου προσδίνουν στο smart forfour έναν αέρα αυτοπεποίθησης μέρα και νύχτα. Προαιρετικά, θα σε υποδέχεται με κομψά καμπυλόσχημα, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και με λειτουργία Welcome.

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,2 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτές) 98 g/km

Εξωτερικό.

Δίχρωμο. Μοναδικό. Για τέσσερις.
Η δυναμική γραμμή coupé και το παιχνίδι διχρωμίας ανάμεσα στα χρώματα του κλωβού ασφαλείας tridion και του αμαξώματος μαγνητίζουν τα βλέμματα στην κυκλοφορία της πόλης. Και χάρη στο μακρύ μεταξόνιο και τους εξαιρετικά κοντούς προβόλους, το smart forfour αποτελεί μια εξαιρετικά compact παρουσία στο δρόμο. Ένα γνήσιο smart που προκαλεί αίσθηση στους δρόμους της μεγαλούπολης.

Ζάντες.
Από κράμα αλουμινίου ή από χάλυβα, μαύρες ή ασημί, με απλές ή διπλές ακτίνες: Η επιλογή είναι δική σου.

Σχεδίαση φώτων.
Υπέροχη λάμψη: Οι μπροστινοί προβολείς αλογόνου με εμφάνιση καθαρού κρυστάλλου προσδίδουν στο smart forfour έναν αέρα αυτοπεποίθησης – αν θέλεις, σε καλωσορίζουν με την προαιρετική λειτουργία Welcome και τα κομψά καμπυλόσχημα, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED. Στο πίσω τμήμα κυριαρχούν τα μεγάλα δίχρωμα φώτα, τα οποία στο πακέτο LED & Sensor αποτελούνται από στοιχεία LED. Εναρμονισμένα στον κλωβό ασφαλείας tridion, τα πίσω φώτα κάνουν τη σχεδίαση του πίσω τμήματος ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη ενώ προσθέτουν έντονο χαρακτήρα.

Οροφές.

 • Πτυσσόμενη οροφή.
  Γνήσια αίσθηση open air: με την υφασμάτινη αναδιπλούμενη κουκούλα. Χάρη στον ηλεκτρικό χειρισμό της, μπορείς να την ανοίγεις και να την κλείνεις με όποια ταχύτητα κι αν οδηγείς. Ένα δικτυωτό ρολό αποτρέπει το ενοχλητικό ρεύμα αέρα.

   
 • Πανοραμική ηλιοροφή.
  Η πανοραμική ηλιοροφή μεγέθους 1,2 τετραγωνικών μέτρων κάνει τον εσωτερικό χώρο πιο φωτεινό και αυξάνει την αίσθηση ευρυχωρίας. Συνδυάζει δύο τμήματα από ελασματοποιημένο κρύσταλλο εμπρός και ένα σκληρυμένο κρύσταλλο ασφαλείας πίσω. Για σκίαση, έχεις στη διάθεσή σου ένα ρυθμιζόμενο αλεξήλιο, υφασμάτινο ρόλο. Επίσης, ο ελαφρύς χρωματισμός των κρυστάλλων φροντίζει ώστε 60% της ηλιακής ενέργειας και 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας να μένουν εκτός.

   
 • Πλήρης οροφή.
  Η πλήρης οροφή διακρίνεται για τη στιβαρότητα και τον όμορφο σχεδιασμό της. Κατασκευάζεται από φύλλο χάλυβα και βάφεται στο χρώμα του κλωβού ασφαλείας tridion.

Εσωτερικό.

Έλα να γίνουμε φίλοι...:)