Οδηγική απόλαυση.

Ευκίνητο και ευέλικτο.

Απολαυστικές μετακινήσεις στην πόλη. Αυτός ήταν εξαρχής ο λόγος δημιουργίας του smart. Έτσι, λοιπόν, το smart forfour αναπτύχθηκε με συνέπεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρειά του, για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της κίνησης στην πόλη. Γνώρισε το.

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,2 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτές) 98 g/km

Ευκινησία.

Πιο ευέλικτα στην πόλη: όπου κι αν θέλεις να πας, με το smart forfour θα φτάνεις πάντα γρήγορα. Και μέχρι να φτάσεις, σου προσφέρει μεγάλη οδηγική απόλαυση. Τόση, που μπορεί να μπαίνεις στον πειρασμό να κάνεις μερικές παρακάμψεις.


Κύκλος στροφής.
Αφενός το μέγεθος του και αφετέρου το σύστημα άμεσης διεύθυνσης: συνδυαστικά, εξασφαλίζουν στο smart forfour το μικρότερο κύκλο στροφής της κατηγορίας του, μόλις 8,65 m. Αν λοιπόν στρίψεις προς λάθος κατεύθυνση, απλώς στρίψε ξανά.


Στάθμευση: κανένα θέμα.
Η στάθμευση στις μεγαλουπόλεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Το καλό είναι, ότι εσύ με το νέο smart forfour μπορείς να εκμεταλλεύεσαι άριστα οποιοδήποτε κενό χώρο. Ένα τετραθέσιο που, χάρη στον πίσω κινητήρα και μήκος μόλις 3,49 m, είναι τόσο απίστευτα compact, ώστε χωράει σε θέσεις στάθμευσης που άλλα τετραθέσια απλώς τις προσπερνούν.

Ευελιξία.

Σύστημα πίσω κίνησης.
Χάρη στον τοποθετημένο πίσω κινητήρα και το σύστημα πίσω κίνησης, το smart forfour είναι μοναδικά compact. Το νέας ανάπτυξης μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει άφθονη οδηγική απόλαυση . Και χάρη στον ισχυρό και, ταυτόχρονα, χαμηλής κατανάλωσης κινητήρα του, μπορείς να προσπερνάς τα περισσότερα πρατήρια καυσίμων.

Σύστημα άμεσης διεύθυνσης.
Αισθητά ευκολότερα: το σύστημα άμεσης διεύθυνσης απλουστεύει σημαντικά τους ελιγμούς και τη στάθμευση. Το σύστημα άμεσης διεύθυνσης συνδυάζει την άνεση της μεταβλητής υποβοήθησης ανάλογα με την ταχύτητα με τη μεταβλητή μετάδοση ανάλογα με τη γωνία του τιμονιού. Έτσι, δεν παίρνεις απλώς πιο ευέλικτα κάθε στροφή, αλλά καταβάλλεις και πολύ λιγότερη προσπάθεια με πολύ λιγότερες κινήσεις κατά τη στάθμευση. Επίσης, διατηρείς ακόμη ευκολότερα την ευθεία πορεία σου όταν οδηγείς με μεγάλες ταχύτητες.

Έλα να γίνουμε φίλοι...:)