>> Το νέο smart fortwo.


Έλα για test-drive #stinEKKA.


>> πάρε προσφορά

Έκδοση *:

Κιβώτιο *:

Αποστολή

Για περισσότερη διασκέδαση στην πόλη.
Καλωσόρισες στο νέο smart fortwo. Όταν οι άλλοι συνεχίζουν να σκέφτονται χιλιόμετρα ανά ώρα, εμείς σκεφτόμαστε λίγο πιο μπροστά. Άλλωστε, στην πόλη σημασία έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από ό,τι στον αυτοκινητόδρομο.

Μεγάλη ευελιξία, μικρός κύκλος στροφής, υψηλή άνεση και έξυπνες λειτουργίες – και, βέβαια, πάνω από όλα είναι η δυνατότητα να παρκάρεις ξέγνοιαστα παντού, για παράδειγμα. Σε αυτούς τους τομείς, και το νέο smart fortwo αποδεικνύεται ξανά "μεγάλο". Με μήκος μόλις 2,69 m.

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,1 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτές) 93 g/km

>> Δες το νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα "smart4U"Νέα επανάσταση: το smart fortwo.
Το smart fortwo ανακαλύπτει τον νέο εαυτό του – και προσφέρει περισσότερη απόλαυση από ποτέ. Δες τώρα την ταινία για το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης.

Γραμμές εξοπλισμού.

smart fortwo | edition urbanshadow
Ακόμη και στην καρδιά της νύχτας το smart fortwo | edition urbanshadow διεγείρει αμέσως. Το αποκλειστικό ειδικό μοντέλο με bodypanel σε χρώμα της επιλογής σας εκτοξεύει τους παλμούς με την σπορ εμφάνισή του. Εντυπωσιακός είναι και ο εσωτερικός χώρος: με εκλεκτά υλικά και σπορ σχεδίαση. Δεν έχει καμία σημασία ο προορισμός – το βασικό είναι να κινείται στην πόλη.

>> Μάθε περισσότερα

Έλα να γίνουμε φίλοι...:)

Photo Gallery

Video Area