Σχεδίαση.

Ολοκαίνουριο και χαρακτηριστικά smart.

Το ότι βρίσκεσαι μέσα σε μικρό αυτοκίνητο, το παρατηρείς ίσως μόνον όταν παρκάρεις χωρίς πρόβλημα σε πολύ μικρές θέσεις στάθμευσης. Το εσωτερικό σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται αναπάντεχα ευρύχωρο: η εμφάνιση κι υφή των υλικών, καθώς και η συνεπής σχεδιαστική γραμμή, προσφέρουν απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο.

Πολλές επιφάνειες επενδύονται με ύφασμα και εντυπωσιάζουν με συνδυασμούς χρωμάτων που είναι από κομψοί έως έντονα εκφραστικοί. Ο λόγος είναι ότι το smart fortwo δεν έχει αποκτήσει μόνο περισσότερο design και υψηλότερη ποιότητα: απέκτησε και δέκα εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος, που στο εσωτερικό του γίνονται απολύτως αισθητά μαζί με το νέο φρέσκο look.

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,1 l/100 km, εκπομπές CO2 (μικτές) 93 g/km

Εξωτερικό.

Δίχρωμο. Μοναδικό.
Χαρακτηριστικά και μοναδικά smart: το smart fortwo συνδυάζει γνωστά στοιχεία της σχεδίασης, όπως η διχρωμία λόγω του κλωβού ασφαλείας tridion και των bodypanel, με νέες ιδέες και λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα είναι μία σχεδίαση που σαφώς διαφοροποιείται και κάνει την πόλη λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

Ζάντες.
Από κράμα αλουμινίου ή από χάλυβα, μαύρες ή ασημί, με απλές ή διπλές ακτίνες: τα διαφορετικά σχέδια ζαντών δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανικανοποίητη.

Σχεδιασμός φώτων.
Λαμπεροί πόλοι έλξης: τα μπροστινά φώτα με εμφάνιση καθαρού κρυστάλλου σε καλωσορίζουν, αν θέλεις, με την προαιρετική λειτουργία Welcome και τα κομψά καμπυλόσχημα, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED.

Πανοραμική ηλιοροφή.
Η πανοραμική ηλιοροφή μεγέθους 1,2 τετραγωνικών μέτρων από άθραυστο πολυκαρβονικό κάνει τον εσωτερικό χώρο πιο φωτεινό και αυξάνει την αίσθηση ευρυχωρίας. Συνδυάζει δύο τμήματα από ελασματοποιημένο κρύσταλλο εμπρός και ένα σκληρυμένο κρύσταλλο ασφαλείας πίσω. Για σκίαση, έχεις στη διάθεσή σου ένα συνεχώς ρυθμιζόμενο αλεξήλιο, υφασμάτινο ρόλο. Επίσης, ο ελαφρύς χρωματισμός των κρυστάλλων φροντίζει ώστε 60% της ηλιακής ενέργειας και 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας να μένουν εκτός.

Εσωτερικό.

Έλα να γίνουμε φίλοι...:)