Συνδεσιμότητα.

Πολυτάλαντο στο δρόμο.

Οι καινοτόμες ιδέες για το infotainment, την πλοήγηση και τη συνδεσιμότητα εξασφαλίζουν ξεκούραστη οδήγηση στην κυκλοφορία της πόλης. Το σύστημα smart media συνδυάζει μία εύχρηστη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών με την ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης, ενώ το σύστημα ήχου smart σε συνδυασμό με την εφαρμογή smart cross connect μετατρέπεται σε κέντρου ελέγχου πολυμέσων.

Κι όχι μόνο: ανακάλυψε τις πολυάριθμες ιδέες που κάνουν την οδήγηση ακόμη πιο ευχάριστη.

Σύστημα smart media.

Σύστημα ήχου smart.

Τέλειος ήχος, τέλεια δικτύωση.
Δεν προσφέρει μόνο τις συνηθισμένες λειτουργίες ραδιοφώνου και πλοήγησης: το σύστημα ήχου smart μετατρέπεται σε κέντρου ελέγχου πολυμέσων με την προαιρετικά διαθέσιμη βάση για smartphone και την εφαρμογή smart cross connect. Η εύχρηστη εφαρμογή με λειτουργία πλοήγησης, σου βρίσκει μεταξύ άλλων και θέσεις στάθμευσης και σου επιτρέπει να χειρίζεσαι άνετα τις λειτουργίες ραδιοφώνου.

Οι λειτουργίες συνοπτικά:
Το σύστημα ήχου διαθέτει επίσης υποδοχή σύνδεσης USB και AUX για εξωτερικές πηγές ήχου, όπως στικ USB ή MP3 Player. Ακολουθώντας την τάση της εποχής, η λειτουργία audio streaming σου επιτρέπει να αναπαράγεις μουσικά κομμάτια αποθηκευμένα σε smartphone μέσω σύνδεσης Bluetooth.

Βάση για smartphone.
Η προαιρετική βάση συνδέει το smartphone σου με το σύστημα ήχου. Για σωστή εφαρμογή, η βάση ρυθμίζεται μηχανικά: συμβατά είναι τα smartphone με οθόνη μεγέθους από 3,5'' έως 5''. Μέσω της ενσωματωμένης υποδοχής σύνδεσης USB, μπορείς επίσης να φορτίζεις άνετα το smartphone σου.

Ψηφιακό ραδιόφωνο.

Συντονισμένο στο δυνατότερο σήμα.
Το ψηφιακό ραδιόφωνο προσφέρει άριστη ποιότητα λήψης και πολύτιμες πρόσθετες πληροφορίες, όπως σχετικά με την κυκλοφορία και το ραδιοφωνικό πρόγραμμα. Επειδή οι πομποί ψηφιακής μετάδοσης δεν προσφέρουν ακόμη πλήρη κάλυψη παντού, το ψηφιακό ραδιόφωνο εναλλάσσει αυτόματα μεταξύ ψηφιακής και αναλογικής λήψης ανάλογα με την ισχύ του σήματος. Φυσικά, μπορείς κι εσύ να εναλλάσσεις μηχανικά μεταξύ ψηφιακού και αναλογικού τρόπου λειτουργίας.

Οι σημαντικότερες λειτουργίες συνοπτικά:

 • Υποστηρίζει σήματα ήχου DAB, DAB+ και DMB audio
 • Λήψη και προβολή των ονομάτων όλων των διαθέσιμων ραδιοφωνικών σταθμών (διπλός δέκτης DAB)
 • Λήψη και προβολή των δεδομένων EPG (Electronic Program Guide), όπως ώρα έναρξης και λήξης των εκπομπών
 • Ακολούθηση προγράμματος (Service Following) μεταξύ πομπών DAB και FM με όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση (Seamless Linking)
 • Προβολή πληροφοριών καλλιτέχνης/τίτλου του τρέχοντος σταθμού
 • Προβολή κειμένων (Dynamic Label) του τρέχοντος σταθμού
 • Μνήμη DAB για 12 σταθμούς

Ηχοσύστημα JBL.

Προσφέρει κρυστάλλινο ήχο.
το ηχοσύστημα JBL συμπληρώνει το σύστημα media ή το σύστημα ήχου προσθέτοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου: 8 οκτώ ηχεία υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου ενός bassbox στο χώρο αποσκευών και ενός ενισχυτή συνολικής ισχύος 240 Watt, εξασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο στο smart fortwo.

Το ηχοσύστημα JBL στο smart forfour διαθέτει 2 επιπλέον ηχεία υψηλών συχνοτήτων και 2 ακόμη ηχεία χαμηλών-μεσαίων συχνοτήτων στις πίσω πόρτες προσφέροντας συνολική ισχύ 320 Watt.

Ηχοσύστημα JBL στο smart fortwo.

Ηχοσύστημα JBL στο smart forfour.

Προεγκατάσταση ραδιοφώνου.

Προετοιμασμένο για όλα.
Μπορείς να αποφασίσεις αργότερα: η προεγκατάσταση ραδιοφώνου περιλαμβάνει την καλωδίωση για μετέπειτα τοποθέτηση συστήματος ήχου. Επίσης περιλαμβάνει μία κεραία, μία υποδοχή 1 DIN καθώς και δύο ηχεία ενσωματωμένα στις μπροστινές πόρτες – χωρίς μικρόφωνο για σύστημα ανοικτής ακρόασης.

Συνδεσιμότητα.

Η καλύτερη δικτύωση.
Μίλησε ελεύθερα στη διάρκεια της διαδρομής μέσω της λειτουργίας ανοικτής ακρόασης και βίωσε ιδιαίτερη άνεση χειρισμού: με την τεχνολογία Bluetooth® Connectivity.

smart cross connect App.

Η κατάλληλη απάντηση για τα πάντα.
Κινήσου στην πόλη ανέμελα: η δωρεάν εφαρμογή smart cross connect διατίθεται για τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android – και σου προσφέρει πολυδιάστατο infotainment. Αξιοποίησε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής smart cross connect: σε συνδυασμό με την προσαρμοζόμενη βάση για smartphone, η οποία τοποθετείται κεντρικά στο σύστημα ήχου, μπορείς να συνδέεις και να χειρίζεσαι το smartphone σου μέσω Bluetooth με το σύστημα ήχου σου.

Οι λειτουργίες της εφαρμογής smart cross connect App συνοπτικά:

 • Χειρισμός των βασικών λειτουργιών ραδιοφώνου στο σύστημα ήχου
 • Μουσική: audio streaming της προσωπικής μουσικής σας ή μεγάλη ποικιλία διεθνών διαδικτυακών σταθμών
 • Πλοήγηση με αναζήτηση POI
 • Τηλεφωνία: πρόσβαση στις επαφές σας
 • Εύρεση θέσης στάθμευσης και ειδικών θέσεων στάθμευσης για smart
 • Προβολή του κοντινότερου add-on partner
 • Car Info: προβολή των σημαντικότερων πληροφοριών αυτοκινήτου, όπως ταχύτητα, κατανάλωση καυσίμου, G-Force
 • Car Finder: αποθήκευση της θέσης στάθμευσης καθώς και προβολή του υπολειπόμενου χρόνου στάθμευσης
 • Trip Monitor: καταγραφή των τελευταίων διαδρομών συμπ. Car Score

Έλα να γίνουμε φίλοι...:)